Horren

Horren Heerenveen

Horren zijn handig voor de warme maanden in Nederland. Als u last heeft van ongedierte en insecten, dan bieden horren dé oplossing. Ook als zonwering is een hor goed te gebruiken. Wij bieden diverse soorten horren.

Hor modellen

De verschillende modellen zijn:

  • Plissé hordeur
  • Raamhorren
  • Plissé hordeur maatwerk

Plissé hordeur

De plissé hordeur is een unieke variant van onze horrencollectie. Het zwarte of grijze gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elk gewenste stand blijven staan, de ondergeleider is maar 3mm hoog en het gaas is goed zichtbaar.


Raamhorren

Een raamhor zorgt voor een goede nachtrust waarbij u geen last heeft van muggen en pijnlijke steken van andere insecten. Ook de vliegen houdt u buiten. De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte en wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. U kunt een raamhor zowel binnen als buiten plaatsen.


Plissé hordeur maatwerk

Wij bieden ook Plissé hordeuren op maat. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hiermee kunnen ook kinderen de plissé hordeur veilig bedienen.

Installeren en onderhoud

Horren zijn onderhoudsvrij. Wij raden u aan om de horren eens in het half jaar met een natte doek schoon te maken. Verder is het installeren voor vele gemakkelijk. U ontvangt een duidelijke beschrijving zodat het zelf te installeren is.

Wij nodigen u graag uit in onze vestiging in Heerenveen om onze horren en andere zonwering zoals jaloezieën, rolgordijnen en rolluiken te bekijken.