Header afbeelding

Zonwering kostenraming

Onze maatwerk adviezen voor zonwering zijn altijd voorzien van een kostenraming. Zonwering, of het nu om rolluiken, knikarmschermen, screens of bijvoorbeeld jaloezieën gaat, wordt exact op maat gemaakt. Een nauwkeurige meting en even zo secure bevestiging, is voor optimaal comfort dan ook van groot belang. Onze ervaren monteurs komen op afspraak bij u langs en verzorgen de meting, montage en het eventuele onderhoud van uw zonwering.

Een duurzaam product

Wij kunnen u diverse typen zonwering leveren, voor zowel in als aan het huis. Naast montage en levering, kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Vanzelfsprekend geven we ook voor het jaarlijks onderhoud van uw zonwering een nette kostenraming af. Het materiaal dat voor zonwering wordt gebruikt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het frame en andere bevestigingsdelen ondergaat een speciale behandeling om het weer- en windbestendig te maken. Het doek wordt geïmpregneerd zodat het kleurecht blijft en water- en vuilafstotend is. Zonwering is duurzaam product waar u jarenlang plezier van hebt. Met jaarlijks onderhoud door uw regionale zonwering specialist, verlengt u de levensduur van uw zonwering aanzienlijk. Kom langs in onze showroom.

Daar vertellen we u graag meer over de vele oplossingen in binnen- en buitenzonwering die wij u kunnen bieden. En kunnen we ter plekke een kostenraming afgeven voor de zonwering van uw keuze.