Header afbeelding

Vouwgordijnen kopen in Heerenveen?

Vouwgordijnen, ze zijn een mooie combinatie tussen de traditionele, normale gordijnen en de functionele rolgordijnen. Ze zorgen voor extra gezelligheid en sfeer in uw interieur én bieden u de zonwering die u nodig hebt. Natuurlijk is het prettig als u zelf in de hand hebt hoe uw gordijnen er uit komen te zien. Een exemplaar op maat kunt u bij ons in Heereveen samenstellen!


Raamdecoratie op maat

U kunt uw vouwgordijn personaliseren door zelf de kleur, het materiaal en de maat uit te zoeken. Op deze manier hebt u een uniek item voor uw raam hangen en kunt u het afstemmen op uw interieur.


Van transparant tot blinderend

Er zijn verschillende soorten gordijnen van deze variant. U kunt kiezen voor een transparante, blinderende of lichtdoorlatende stof. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen:


  • Transparant: zorgt voor sfeer in huis en heeft een subtiele filtering van het licht. De transparante stof is vooral gericht op decoratie en sfeer.
  • Lichtdoorlatend: filtert in grote mate het zonlicht en beperkt de in- en uitkijk door uw raam. Ideaal als u niet altijd in de kijk wilt zitten.
  • Blinderend: zorgt voor verduistering en laat geen zonlicht door. Deze variant is vooral voor slaapkamers populair.

  • Functioneel vouwsysteem

    Door het vouwsysteem onderscheidt een vouwgordijn zich op functioneel en decoratief gebied ten opzichte van andere (rol)gordijnen. U kunt ze omhoog trekken door middel van een koord of ketting, zodat ze op de door u gewenste hoogte hangen.


    Collectie bekijken in Heerenveen

    Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over vouwgordijnen? Kom dan langs in onze showroom en wij geven u graag alle informatie die u voor ogen hebt.